Palvelimemme palveluissa on käytössä itsensä allekirjoittama sertifikaatti palvelimen ja käyttäjän selaimen välisen salatun yhteyden muodostamista varten.
Selainten tietoturvaominaisuuksien jatkuvasti kiristyessä, on käyttäjän yhä vaikeampi käyttää tällaisia ei-kaupallisia varmenteita käyttäviä palveluja.

Käyttääksenne palveluita teidän pitää hyväksyä sertifikaatti tai luoda poikkeus käyttääksenne palvelua.