Aloitamme palvelun aktivoinnin heti kun maksu suoritus näkyy laskutusjärjestelmässämme,
maksusuorituksen kirjaantuminen vie aikaa 1-3 (arkipäivää) riippuen maksajan pankista.
Kun maksu suoritus näkyy laskutusjärjestelmässämme lähetämme aktivointiviestin sähköpostin välityksellä ja palvelun tiedot/tunnukset ja salasanat.

Lähetä meille kuva (maksu kuitista) osoitteeseen laskutus@vvebhotellit.com , jos haluat nopeamman aktvinoinnin.