Kun verkkotunnus rekisteröidään, sen omistajaksi merkityn tahon yhteystiedot julkaistaan kansainvälisessä Whois-rekisterissä.
Vvebhotellit.com tarjoaa verkkotunnuksien rekisteröinnin yhteydessä Whois suoja palvelun, joka mahdollistaa yhteystietojesi suojaamisen.
Palvelu on saatavilla .com, .net, .org ja .info verkkotunnuksiin ja maksaa vain 10 euroa/vuosi.

Mitä hyötyjä on Whois suojauksessa?

Suojaa yksityisyytesi, eli henkilökohtaisia tietojasi ei julkaista WHOIS-rekisterissä, kuten nimesi, lähiosoite, postinumero ja sähköpostiosoite.
Omaa sähköpostiosoitettasi ei julkaista WHOIS-rekisterissä, joten vältät tätä kautta tulevat roskapostit.